Facebookfolk

Tänkte dra upp en liten förklaring för er vad det finns för slags facebookfolk här i världen, har ju tidigare pratat om bussfolk och fruntimmer och det kom som en impulsidé att berätta för er om facebookfolk.
Here ya go:

Sportfjanten
Den här personen är den som endast skriver om sitt stora intresse, sport på facebook and I hate it. Sport är så jävla meningslöst.
De enda de gör är att skriva typ:
"Oh, yeah! Forzzzaa gnaget, 3 - 1 till er jävla apor. Lundbergs pass var så jävla grym!!11 NU GÅR VI UPPÅT!"
eller:
"Pinsamt, United. Zlatan tog ut er så jävla hårt med sin dribbelspecialfint över mållinjen, nästa gång gubbar!"
Det är så jävla jobbigt, skall fanimig installera något jävla sportfilter på facebook så man slipper detta.

Sportbildsfjanten
En version av den överstående. Denna person är en sådan som lägger upp ett ton av bilder från när han/hon utövar sin sport som den person är delaktig på (för det mesta bandy/hockey) i ett eget album och sedan taggar sig själv på dessa bilder. Detta blir lite jobbigt när man sedan skall kolla den personens taggade bilder och möts av ett gigantiskt hav av bilder på människor i sportdräkter som gör söta jizzfaces eller bara ser allmänt retard ut. Vi vill inte se bilder på när du spelar innebandymatchen i lördagskväll! Bränn upp bilderna, FÖRSVINN!!111

Internet gangsterN
Denna person är en väldigt rolig prick, det kan vara allt ifrån p10or till p12 (för det mesta). De brukar skriva coola saker till folk som de inte skulle våga säga till dem irl, fast så är vi väl alla någon gång. Enough said.

Den ensamme
Personen som skriver uppdateringar om hur roligt han/hon/den/Justin Bieber har haft i helgen i detaljform eller bara ställer frågor till sina facebookvänner utan att någon kommenterar eller gillar inlägget.
Om man vill vara den ensamme v.2 så skall man också gilla sina egna inlägg.

Bloggaren
Been there done that. Den personen som skriver sjuuuuuuuuukt långa statusuppdateringar, som om facebook vore en blogg. Detta är förvisso kul att läsa ibland men de inläggen tar upp hela förstasidan.

Engelsmannen/LåttextbaxarN
Detta är den figuren som av någon anledning skriver sina inlägg på engelska? lolwtf.
Nejmen denna figur är rätt vanlig, det är oftast tjejer som är denna, framförallt de som döper sina bilder i sitt album till larviga citat som t.ex. "What dosen't kill you only makes you stronger" eller "Kyssar är som att äta soppa med gaffel, man vill bara ha mer" so horrible.
Annars skriver väl de låttexter från någon sorlig låt som de tycker stämmer in på deras liv.

Poeten
Den som skriver långa, egna dikter på facebook. Enough said.

De är de jag kommer på för tillfället, är rätt pömsig, vill sova, kan vara därför.
Kbrygodnatt suxors <3


Kommentarer
Postat av: Bjerkis

Klockrent Simon. Du sätter som så ofta huvudet rätt på spiken :D

2011-07-07 @ 22:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0