Pissostar på hög

Wiho, hade skrivit ett kalaslångt inlägg då MIN FUCKING DATOR BESTÄMMER SIG FÖR ATT KRYSSA NED INTERNETSKITEN! Någon dag, en vacker dag skall jag fanemig bära ut den här skithögen och bränna den medans jag dansar indiandans runt elden, fyfan vad skönt det vore.
Så vi gör så här istället, jag skriver någon form av mening, kortfattat av vad jag hade skrivit i det förra som försvann:

IMORRN SKALL JAG TILL PAPPA OCH KLIPPA mig och jag är vÄLDIGT SUGEN PÅ AHLGRENS BILAR, JAG HATAR LUFFARE OCH MIN DATOR SUGER SNOPP.

Sådär ja, nu skall jag duscha, göra mina sit-ups/armhävningar/jägarvila etcetc... Är man en man så är man *skrattar mulligt*

Godnatt på er, riskakor.

Fail

Kom precis hem från skolan, slutade dock klockan 12 idag men det skedde några problem... -.-
Jag hatar spanska och har därmed en IG-varning i ämnet (jag skäms). Men min lärare sade att jag borde gå på extra-spanskan denna eftermiddag som börjar klockan 13:00 och slutar 13:40, jag gav med mig och sade att jag skulle dyka upp.

Så efter jag hade slutat klockan 12:20 så började min 2½ timmars väntan. Jag åkte till slussen, gick på H&M och hittade två snygga plagg som jag buyade, jag åt på det sämsta kebabstället i världen (DYRT VAR DET OCKSÅ!!) osvosv...

Efter en jävla jobbig väntan så åkte jag tillbaka te skolan, var väl framme runt 14:30 så jag fick vänta i yttligare 30 minuter... När det till sist bara var 5 minuter kvar så slog det mig:
"Var fan skall jag vara någonstans?" Det var lite sent tänkt, men jag sprang runt och letade/frågade/tittade/kollade/kissade, men ingen visste vart.
Denna historia slutar med att jag åker hem, utan att ha vart på extraspanskan och väntat i 3 fucking timmar :@

Nu skall jag ta en powernap, godnatt!

Mössälskardamen

På bussen hem från skolan idag såg jag en väldigt intressant person.
Det var någon form om psykiskhjälpbehövande tant (med hår på benen!!!) som satt och luktade på sin nyinköpta mössa under hela resan (Gullmarsplan - Sofieberg). Hon satt och fnissade åt den luddiga mössan och gav ifrån sig ett ljud då & då.

Satt och försökte hålla blicken på den brutala best som satt och sniffade på mössan, men det gick inte. Det var sjukt underhållande att titta på, kände mig dock rätt obehaglig till mods, dunno why.

Men nu skall jag gå upp och dricka massvis med mjölk. Det är fanemig dags att köpa ny mjölk snart, mannen i huset måste ju gå och handla ibland *skrattar åt sig själv*.


Dolt Nummer

Fuck alla som ringer på dolt nummer -.- Jag hatar det! Varför skall man göra det för, totalt onödigt...
Jag svarar inte på dolt nummer, bara så ni vet. Så se till att erat nummer inte är dolt innan ni ringer era satmaror! :@
(Jag vet att detta kommer funka som någon slags omvänd psykologi och att alla kommer börja ringa mig med dolt nummer nu) LÄGG ÄGG!

Harley Davidsson

Jag orkade inte gå och duscha än på grund av min slöhet, så jag får sitta här o trycka ett tag till...

Men nu helt plötsligt så orkar jag känner jag, tjingeling. BRUMBRUM

JÄVLA NÄSSPRAY! Varning för capslock

Sådär, har haft en sjukt trevlans kväll med några från klassen här hemma. Vi spelade lite och badade i vår jacuzzi (stavning) vi har här - det var sjukt mys, skall fanemej ta ett bad varje dag. Kom gärna och gör mig sällskap, hehehe... bara att smsa.

Men nu är det så att jag INTE HITTAR DEN DÄR FÖRBANNADE JÄVLA NÄSSPRAYEN DÅ MIN SNOK HÅLLER PÅ ATT DÖ AV IGENTÄPPNING!!!1111 VAR FAN ÄR DEN!!
MAMMA SÄGER ALLTID:
"DEN ÄR DÄR DU LA DEN SIST" MEN INTE FAN ÄR DET DET! :@@@@@

svär att det är små tomtar som smyger runt i mitt hus och snor mina saker (min nässpray).

Jaja, nu skall jag hoppa in i duschen för tredje gången idag och sedan spela mig till sömns, fortfarande ensam hemma :FFFF


Waiting...

Vaknade upp i soffan efter en hård natt med gejmade på vardagsrums tvn. För er som inte förstår, så är jag hemma ensam denna vecka ut och jag lever stenhårt atm! B)
Roflmao...

Men hur som helst, jag vaknade upp runt 6, lite yr i bollen, gick och bortade tänderna/tvättade händerna osv. Bestämde mig för att låta håret vara hemskt vågigt idag och inte lägga någon större ansträngning på klädval, pretty skönt.

Jag börjar egentligen klockan 8:15 idag och måste därmed ta 07:30 bussen, men jag måste stanna hemma och släppa in en hantverkare i huset som skulle kommit för *tittar på klockan* 45 minuter sedan, sena jävel!!!
Men nu tror jag bestämt att han kommer, så tjeingeling för nuet.

Loerdag

Tjenixen, simon her. SItter och spelar maplestory... Felix är så trött så han somnade nyss när han åt på en riskaka, bara sådär, tappade riskakan och började att snarka.
Är så fucking trött på att han skall somna hela tiden...

Orkar inte skriva någonting om idag, är så jävla trött och kan knappt tänka klart. God natt

"Sleeping"

Jag satt på bussen hem från skolan idag, efter att ha tvingats att spela in nervösa svenskaelevers sommarprat via Pro Tools... Rätt jobbigt då de förbannade satmarorna skall hålla på och smaska hela tiden!! RAWRRRO

Hur som helst, satt på bussen hem och slummrade till - som vanligt. Kom då på en ny, cool sport. Sporten heter: Sleeping och går ut på att sova på så konstiga/många ställen som möjligt och samla poäng! Fyfan vad smart jag är!
Här är t.ex. min poängtavla: (Poängen hittar man på själv)

Säng - 5 poäng
Soffa - 10 poäng
Fåtölj - 10 poäng
Stol - 15 poäng
Datorstol - 20 poäng
Badkar - 10 poäng
Sackosäck - 10 poäng
Bilen - 10 poäng
Båten - 15 poäng
Bussen - 15 poäng
Tunnelbanan - 15 poäng
  = 3x Score. Lokaltraffikbonus.
Pendeltåget - 15 poäng   
Flygplanet - 10 poäng
Tåget 10 poäng
Golvet - 20 poäng
Tält - 15 poäng

Det var några av de "Regular" platserna. Lite tråkiga sådär.
Nu kommer de riktiga poängtagarmonstrena!

Toalettstol - 50 poäng
Badrumsgolv - 100 poäng
Under ett bord - 40 poäng
På en studsmatta - 70 poäng
På en resturang - 90 poäng
Busskur - 60 poäng
Parkbänk - 60 poäng
Rutchkana - 70 poäng
Stående - 80 poäng
I skolan - 90 poäng

TOTAL SCORE: 985

Har säkert glömt en hel del, men wth... 985 är ingen dålig score! B) Se vad skoj man kan ha! Nu skall jag återgå till mitt gejmande. Tjululululuieluigi


Chillin'



Tjaa, båten till Orbis tar ju sin tid... Lyckligtvis endast 8 minutas kvar. Kan ju skriva lite @ the blogg så länge, kalaskul!


Sådana dagar

Jag älskar sådana dagar då allt går som det ska, eller ännu bättre, om det går bättre än vad det brukar göra!

Som idag, musikproduktionen har gått kalasbra, jag mår prima och jag kan rabbla upp en hel hög andra bra saker...tror jag!

VIlle bara säga det, men nu skall jag pallra mig iväg till duschen och lägga mig "tidigt". Jag börjar nämnligen klockan 13:05 imorgon.

OH, 12 TIMMARS SÖMN, HÄR KOMMER JAAAAGG!!!


Godnatttttttttttttttttetetetretretre3333333hateyou

Wiho, får sova cirkus 6 timmar nurå. 6 timmar... det är liksom mindre än 7 timmar, vilket i sig är mindre än 8 timmar!!!1 Ò___ó
6:20 ställer vi klockan på nudå, så får vi se om jag orkar pallra mig upp vid den tiden (troligen icke).

Ahaa, vad ska man säga då likzom ah ... öööööhhhhhhhhhhhhhhhh.
Godnatt min skatt som min mor brukar säga!

I likez big butts and i cannot lie... blablablabla blaaa

Hejhoeletsgo!

Tänkte dra en liten dikt om dagen idag, det blir väl bra? eller? va? ne? när?
Jaja, här är den.

Jag vaknade hastigt, jag hörde ett rop,
Det var någon som ropade från våningen över.
Jag hoppade upp ur sängen, likt en antilop.
Jag längtade redan efter vännen min som söver. (sängen)

Långsamt upp för trapperna jag vandra,
klockan var strax över nio.
Jag kände mig inte som en kvinna, vid namnet Sandra.
Jag vill se någon bra film på bio...

Sablar, där tog mina bra rim slut.
Strunt i det, jag fortsätter berätta.
Vi spolar fram en bit, tills jag gick ut.
Det lär för oss alla underlätta.

Jajamensan, spelat Maplestory jag hade.
Ett bra tag faktiskt, men sedan gick jag och åt.
Pommesfritestalltrik jag pengarna på lade,
La Fleur är bäst, bättre än denna fina... båt?

Men nu orkar jag faktiskt inte berätta mer.
Fan, jag kan inte sluta rimma...
Skola imorgon, jag ej fram emot det ser.
Brb, nu skall jag gå och simma (Duscha)


Det luktar Ålandsbåt...

Jarå, back in business.

Gårdagen var rätt 90% faktiskt. Var på kalas förstår ni, läsare (mamma)... Vi hade trevligt med både ryska posten och fiskedamm, standard ni vet!
Hemmafester brukar knasa lite sådär ni vet, ah, mm... Folk röker inomhus tills det börjar lukta som på det gör på en sådan här Ålandsbåt, saker går sönder osvosv. Lyckligtvis skedde inte allt detta =3

Men nu skall jag gå och göra mig nattaklar eller något, vore f1 skönt att få sova lite extra, det förtjänar jag! (notrly)

Hoppsan hejsan i lingonskogen!

roflmao

Klockan är för närvarande 21:00 och jag är redo att gå i säng! Känns sjukt skönt...

hahah, ni förstår inte hur jävla trött jag är idag. Somnade säkert runt 2 igår och var tvungen att gå upp runt klockan 6. För er som inte kan matte, here you go:
"2 - 6 = 4" Fyra ynka timmar sov jag... O_o

Så idag är jag så trött så att det är... helt sjukt eller något :O
Satt och skulle ladda ett projekt till FL Studio runt klockan 18:00. Helt plötsligt så somnar jag, bara sådär! Där sov jag, i datorstolen och kände mig som någon form av WoWspelare på Dreamhack.
Inte bara det... Sedan gick jag och lade mig i sängen med kläderna på och somnade säkert i 2 timmar, galet.

Men imorgon så börjar vi runt klockan 11, vilket i uppstigningstid innebär 9. Två timmar innan skolstart måste jag gå upp och göra alla morgonsysslor ._.
Nu skall jag gå och duscha, hare så coolt

För sjutton gubbar...

Detta jävla puffande, fram & tillbaka @ fejjan... Det tar år för mig att skicka tillbaka en puff with min superdator. Men manlig som jag är så får jag stå ut med det.

Trött som ett as

Tillbaka, från en liten spelrunda med Fallout: New Vegas. Jag har kommit till en fucking Fritzl källare som är tjockt läskig. All min ammonution (stavning) är slut och jag tvingas springa runt med ett sketet svärd mot gigantiska avatarmonster som ser ut som blåa orcher... Intressant va? Kan se "intressantheten" i era ansikten igenom datorn.
ICU

jaja, nu skall jag duscha och sedan krypa till kojjs... Skoj? Nae, inte så. Men skönt, ja. Det är det.


Klädhögen

roflmao, den här jävla klädhögen som är på mitt rum... Jag har liksom samlat ihop säkert ett tjugotal klädesplagg och gjort dem till en "boll".
Det söta är, att när jag skall sova så lägger jag den där klädhögen i datorstolen. När jag sedan skall sitta vid datorn/inte sova så lägger jag klädeshögen i sängen. Såhär har det varit de senaste dagarna/veckorna faktiskt...

Någon dag skall jag ta mig an uppgiften att städa... någon dag. Förslagsvis imorgon!
brb, skall flytta klädeshögen till datorstolen nu, godnatt!


Sex myror är fler än fem elefanter och tre hjortron

Ok, här sitter jag, har fortfarande inte gått och lagt mig på grund av att det känns som om jag inte kan...göra det än.typ O_o Dunno why, kanske inte kan sova jag vette fan.

Aja, jag har suttit den senaste halvtimmen (?) och spelat piano/gitarr, kommit på söta melodier osv. Varför kan jag inte spela gitarr och sova sova samtidigt för? Då hade jag ju kunnat spela mig själv till sömns med blinka lilla stjärna eller något sådant, TASK TRUTAR OCKSÅ! -_-

Kan skriva ned vad som flyger i skallen atm...
Jag ser att jag måste städa mitt rum då det ligger kläder överallt och helvete, där stod dammsugaren, jag har ju glömt att dammsuga!!!111 Gotta do that.
Sedan känner jag ett stort behov av mjölk just nu, vore 7kt gott. Skall upp och firra det om några röda skall ni se.
Jag måste duscha, fyfan vad jobbigt, klockan är ju halv 2. -.-
Jag måste leta fram en tröja i klädeshögen tills imorgon, skithelvete...

Nae, detta funkar inte, får bara ångest över allt jag inte gjort...
brb. dusch1

100 procent lol

Kom precis hem, vart på en teaterföreställning med klassen, jarå! Den var tre timmar lång och hette "Trettondagarsafton" tror jag bestämt O_o

Hur som helst, den var lite 50% sådär... Varken bra eller dåligt... Kanske lite mer åt 40% hållet, eller 45%. 45% blir det! Det bästa med hela föreställningen var i ett av scenbytena, då en av scenbytarna hade på sig ett hajhuvud (en Hi-hat).... Skrattade som besatt, sjukt roligt var det, 100% helt klart.

Tjaa, vad kan man säga... Peter Haber var med, pretty gud. blablabla.
Nu skall sleepa, efter jag grattat Finicia på 16 årsdagen, jag har sett till att jag är den sista idag som grattar henne, för det är mycket tuffare än att vara först, sådetså!

Håll i hatten och goder natten!

God natt rap attack

God natt sa en katt som fick fnatt på sin hatt som såg ut som en tratt och en ratt som var svart.
...Yo...

Hahaha! Så värdelöst



Amen detta är ju alltid bra att veta! Hur man uttalar Justin Bieber och grejer! Mycket användbart!


Tjejspråk

Alla har vi vårt eget lilla sätt att prata, egna ord, eget språk och sådant tjaffs. Men det ni kanske inte visste om, är "Tjejspråket".

Tjejspråket är inte alltför invecklat. Det fungerar på så att det vrider och vänder på en mening, ändrar ord och sådant. Det finns vissa saker ni säkert hört en tjej säga som faktiskt är från detta språk:

"Usch, vad kallt det är. Jag fryser!" = "Jag är kall och jag vill att du värmer mig på något sätt. Gärna att du lägger armarna om mig..." *puppyeyes*

"Oooh, vilken fin! *Pekar på något klädesplagg t.ex.* Den skulle jag jättejättegärna vilja ha!" = "Köp den till mig!!!111 Annars jävlar!"

"Vi måste prata..." = "Nu har du gjort något dumt/något olämpligt och jag skall göra slut med dig genom att föra en lång konversation."

"Onej, vad tung den här väskan är." = "Bär väskan åt mig, annars får du smisk!"

"Jag drack inte så mycket igår..." = "Jag drack jättemycket igår. Jag kom ju hem i alla fall..."

"Jag vill ta en paus, eller prova i alla fall" = "Vårt förhållande funkar inte, jag gör slut."

"Herregud, vad tjock jag är! Visst är jag?" = "Jag är egentligen inte tjock, men jag säger såhär för att folk ska säga att jag är smal."

"Gud, vad sugen jag blev på chips." = Gå och fixa chips till mig, nu! JAG.BEHÖVA.MAAAAT! NOMNOMONOMONOM!!

Tjaa, det är dem jag kommer på atm. Det stämmer så sjukt jävla bra, eller hur Simon?
" Ja verkligen, Simon"

Trodde väl det, nu skall jag dammsuga. kramz 


Hemsk Lördag, forealz.

Okej, så nu är jag äntligen tillbaka i den vita lägenheten igen. Jag har nämnligen vart på 70 års kalas hos min farfar och hans fru (inte min farmor) på Grand Hotel här i Örebro.
Visst, det var rätt kul och sådär, maten var god, de hade ett piano, DISCOVERY CHANNEL på rummet och sådant latjo. Vi var på "spa", åt godis och jag vetta fan vad vi gjorde mer...
Sen fanns det ju dessa tråkiga och dåliga saker -.- Som att en massa nedsupta pensionärer sprang omkring och ropade:
"SIMON, SIMON. DU ÄR ALLT BRA SNÄLL MOT MIG VAAA?" sablars vad jobbigt det var... Men det hemskaste, det var nog natten, när vi skulle sova...
Låt mig berätta:

.
21:30
Efter att ha suttit ett tag på rummet, glott på Discovery och käkat godis så ramlar min styvmorsa Annika in i det lilla hotellrummet. Hon har blivit eskorterad av en personal då hon vart så full att hon inte hittat till rummet. Hon kan inte hantera vokaler, så hennes ord är väl ungefär såhär:
"tjna Smons! Vd göier duea? Vree Jåns?" = Tjenare Simon! Vad gör du? Var är Jonas?.
.
22:00
Nu ligger Annika och sover, hon snarkar och jag tittar fortfarande på TV. Jag måste stanna uppe länge då min far inte har någon nyckel till dörren...
.
23:00
Pappa knackar på dörren, ÄNTLIGEN FÅR JAG SOVA! Han trillar runt lite i rummet men kommer mycket snart till sängs. Oh, sömn, här kommer jag!
.
23:15
Pappa har kommit i säng och jag ligger och kurar ihop mig till en mysig boll under täcket. Plötsligt så hör jag ett svagt grymtande som blir starkare och starkare. Det är pappa, han börjar att snarka, högre och högre. Jag försöker tysta honom, men misslyckas.
.
00:00
Vid detta laget har Annika också börjat snarka. De låter nu som en kör av bondgårdsgrisar som inte fått mat. Jag försöker att ta skydd under ett berg av kuddar, täcke och öronproppar, ändå hörs det igenom.
.
00:30
Jag ger upp, jag får inte tyst på dem. Jag får helt enkelt ta till drastiska åtgärder.
Jag tar ett oanvänt täcke, några kuddar och går in på den 4 kvadratmeter stora toaletten och bäddar iordning min sängplats och stänger dörren. Jag ligger nu bredvid Mr Toalett och Fru Dusch som är helt våt, usch. Trångt är det.
.
01:30
Jag vaknar upp med ett ryck, jag har fått vatten i nyllet och inser att ligga inne på toaletten kanske inte var en sådan smart plan i alla fall... Jag får ut och lägger mig i hallen istället. Mmmm, mycket bekvämare.
.
03:00
Jag skulle gissa att detta är den tidpunkt då jag faktiskt somnar, ordentligt efter ett stort äventyr. Sovit inne på en toalett och grejer, det är inte varje dag man gör det! Tufft.
.
Men nu skall jag börja packa, skall åka hem alldeles strax. Oh, vad jag älskar Tyresö <3

Resan hit. Nej, jag kan inte göra styckesindelning på denna fking mac.

Tja, som ni vet så är alla bussresor hit lite speciella för mig. Speciella för att de alltid blir konstiga på något sätt...
Denna gång så var jag faktiskt så trött så jag sov nästan hela resan p.ga. att jag lade mig klockan 5 igår, sjukt O_o
Men nu är det så, att det finns folk som jag numera kallar för sömnförstörare... Ni kan gissa själv vad de gör för något? eller? inte?
Det är de jävlarna som förstör när man skall sova. Som under denna bussresa, då satt det en botoxtant i 30årsåldern bakom mig och snackade telefon under i stort sätt hela bussresan... och då hon inte pratade i telefon så snackade hon med en asiattant som satt på andra sidan där jag satt. De skrattade och pratade omänskligt högt. Ingen empati där inte.
SLUTA FÖRSTÖR NÄR FOLK FÖRSÖKER SOVA!

Here i am, rock you like a hurricane

Okej, återigen sitter jag på samma vita stol i Örebro.
Alltså, jag måste verkligen firra bilder på den här lägenheten, den är så sjukt stor (thats what she said) men allting är vitt också (thats what she said). Tyvärr har jag ingen kamera... -.-
Aja, nu skall jag gå och klä på mig då middagen skall ätas på Jensens B *danskt ö* fhus
Chingchong

Z-Z-Z-Zany WOOPWOOP



Liveversionen av denna mashup är sinnes, 0:57 <3. Tycker dock att det är 7kt synd att sådan här musik har blivit så kommersiell som den är... jävla p12or, its all your fault!


Say whutwhut?

Sådär, tillbaka från Duschen. Rätt skön-t med en dusch om man inte vart hemma på 2 dagar -.- hehhe, känner mig som en ny människa! Sen börjar man bli så "vuxen" att man börjat få fucking skägg som måste rakas bort, vilket nu är gjort och jag är len som en babyrumpa, WIHO!
Jag är sen in i detta med skägg, men det är jag ohyggligt glad över! O_o

Hur som helst, jag skulle vilja tala med er om Flickor idag. Det finns många olika sortens flickor, stora, långa, smala, tjocka, korta, söta osv... Här nedan följer några av de sortens flickor i dagens samhälle: (Obs, finns även som killar såklart)

Hårdingen
Dessa tjejer är de "tuffa" b-rudarna som glider runt i mjukisbraxor och munkjackor i skolan. De brukar oftast ha mörkt hår och "hänga" med killar. De röker, de skolkar, de fajtas, snattar, berättar rövarhistorier, gör bus - De gör allting som är tufft helt enkelt. 
Dessa sortens kvinnor gillar oftast pojkar från länder utanför Sverige, Polen, Serbien osv...
Låt dig inte luras av deras hårda yttre, var inte rätt för dem! De brukar vara riktigt snela om man lär känna dem!

ManeaterN
De flickor som ser bra ut, har många beundrare av det andra könet och utnyttjar detta till sin egen fördel kallas för en Maneater.
Dessa är de som får pojkarna att tycka om dem via visuella kontaker osv, sms som ger en falska förhoppningar och sådant. Och sedan när flickan fått var hon vill ha och tycker att den killen inte räcker till, så slänger hon iväg honom som en ... någonting till ... någonting O.o
Dessa skall man vara försiktiga med. Lurar dem in dig i den där onda cirkeln och du fastar för henne så är det svårt att ta sig ut. WATCH AUT FO DA MANEATAH!

Stalkaren
Denna filur gömmer sig inom vissa flickors inre. När du får ett sms från samma person stup i kvarten, även fast du inte svarat på dem. När du får samtal från samma person hela tin', även fast du inte svarar på dem. Du har förmodligen vid detta laget råkat ut för en Stalker.
Dessa personer kan vara väldigt jobbiga i vissa situationer. När du inte vill/orkar/kan/har tid att prata och personen i fråga inte verkar förstå det.
Man får ibland för sig att skriva:
"MEN FÖR I HELVETE DIN JÄVLA BANANSKURKSPELLE! KAN DU SLUTA SMSA MIG, JAG ORKAR INTE!" Gör ej detta. Personen har förmodligen en väldigt bra anledning till detta spammande. Tycker väldigt mycket om dig, vill vara med dig osv...

...ooooooooch där orkar jag inte komma på något mer. -_-
Vad säger ni, jag kanske skall ha någon sån här "speciell dag" då jag pratar om ett speciellt ämne som jag gjorde ovan? O_o Om min blogg hade haft 100000 läsare så hade jag gjort så att ni fick bestämma detta, men nu har jag ju inte det, tyvärr. roflmao

Godnatt!


Hehehehe

Tjenare i stugby!

Det hat hänt en hel del action, dock orkar jag inte prata om allt, fuck that shit! Allt jag orkar prata om är dagen i dag, förstår ni!

Vaknade upp runt klockan 11/12 hemma hos cracklix, av ett sms som burrar i luren. Jag kollar vad det står, det är från peppe (styvfar):
"Hallå? Är du vaken? Du måste släppa in sotaren klockan 12, glöm inte det!"  Jag får ett sådant här ansiktsuttryck: "-____________-" Hur fan i helvete kunde jag glömma det, jävla sotarpundare!!!!1

I alla fall, lyckligtvis så var min lillebror hemma och fixade dörröppningen åt sotis, lucky me...
Sedan bar det av i hög hastighet mot pizza hut i Haninge, då Douglas, Lindström och Öhr ville att jag skulle följa med.
Detta gjorde jag med ett leénde på läpparna då det var precis det jag var sugen på, fantasico!

Vi åt, drack och pratade om allt möjligt osvosv...
Sedan bar det av mot Handen, där köpte jag ett spel: Deadrising 2 för att vara exakt. Fick välja mellan det och Fallout: New vegas.
Deadrising var inte sådär jättebra då jag kom hem och testade det, rätt långtråkigt, så jag får väl returna det på söndag eller något...

MEN, min vän Simon skulle komma över med Fallout åt mig så jag kan köra lite, han spelade nämnligen inte sitt, så jag kunde lika gärna låna det! *Happyfacemace*.

Blablabla, nu ska jag duscha. Tjenxien!


RSS 2.0