Jävla Alex Moreno

Tjenixen, sitter och har precis... inte gjort någonting Ô_Ô. Stängde dock precis ned FL efter att ha konstaterat att Kosmos <--- En låt, NÄSTAN ÄR KLAR :@ Jävla dator som inte låter mig göra klart låtarna...
Är pretty nöjd med allting, kommer på nya ideér hela tiden, men de får man bara leva med, ingenting kan bli helt extrasuperultramegaperfekt!

På tal om ingenting så var Alex Moreno på besök i vår skola och "droppade" lite tuffa låtar under lunchtiden. Lyckades inte snappa upp något, då jag och två av mina vänner (not forever alone) var och åt kebab! Jag sa till dem att alla tråkiga mainstream DJ's alltid droppade 3 låtar under sina set.
1. One (Your Name) ...DEN ÄR SÅ DÅLIGTUTTJATAD OCH JAG DÖR!
2. Miami 2 Ibiza ...Lite bättre
3. Bromance/Seek Bromance *Inga kommentarer pl0x*

Men Herr Moreno hade tydligen bara droppat Bromance *applåder* är faktiskt förvånad, du kanske inte är så pjåkig trots allt! Varför inte lägga in lite Afrojack eller ATB istället, hade vart mer badass.

Oh juste, han skulle tydligen ta en bild till sin blogg, så MC:n (han som snackar) sa något följande:
"ALEX TYCKER NI ÄR DEN BÄSTA PUBLIKEN NÅGONSIN, UPP MED HÄNDERNA FÖR EN BILD TILL BLOGGEN"
...och då lyfte ungefär 50% av de 25 personerna på händerna och partyt fortsatte.

Sedan efter spelningen så lyfte de av hans prylar från scenen (thats what she said) och lade dem på sidan. När alla hade gått så gick jag dit för att nyfiket se vad han hade:
Han hade 2 CDJ 1000MK3 och en DJM 800, PRECIS DET JAG VILL HA! DEN JÄVELN! Röster i huvudet sade åt mig att jag skulle ta grejerna och låsa in mig på toaletten... Skit också.

Nu skall jag gå, tjingelingeasdaeSD!


Det var något mer jag skulle skriva....

Men jag minns inte vad, TJO!

SABLARS KUSINER!!!111111111111111111111111111

Jag var precis påväg upp för att äta lite RÅGKAKOR FRÅN POLARBRÖD (!!!!!!!!!!!!!) ni vet, sådana här:

Men det verkar som mina KUSINER (som är här på besök) från ÖLAND har TRYCKT I SIG ALLA MINA RÅGKAKOR!!! FÖR FAAAAAAAAAAN!! Skall kväva dem i deras sömn som freddy kreuger...
Så jag tog mig ett äpple och gick och kissade istället...

I say whutwhut in da butt!11111111

Skola imorgon, segt som en ihjältrampad spindel med en sås bestånde av sirap och knäck... Fan
Jag börjar dock klockan 1, vilket innebär att jag måste i vanliga fall gå upp klockan 11. Men på grund av att en VISS PERSON har glömt sin mobil här, så måste jag gå upp 2 timmar tidigare och leverara den! :@

Sablar, brb, hämta mjölk <3

TJENARE MANNEN,

Tja för faAN! Det var ett tag sedan jag var inne här, har saknat det nästan (faktiskt). Nu är jag återuppvilad efter ett kalasgrymt påsklov!
"Vad har du gjort under ditt lov då, Simon Ejdertoft, coolingen där?"

Ja du, troll. Jag har grillat, partajat, spelat cod, haft "poolparty", gjort musik och spelat cod, nämnde jag att jag partajade och grillade? Tänkte väl det!

Hur som helst, jag har precis gjort klart början på ett intro till min låt, Kosmos. Det låter clean, soft och awesome-o. Hoppas bara min dator låter mig göra klart den, då kommer lycka sprudla ur mina öron (Min dator är 2% bra = superdålig)

Det var allt för den här gången mina barn, måste skriva nästa inlägg så det ser ut som jag UPPDATERAR LITE OFTARE. Syns om 5 minuter!

Jag hatar när jag trillar, för det gör så ont.

Tja allesammans, hulken her. Sitter här, naken och är precis klar med min nigtly workout som jag gör varje kväll!!!
Jag gör då:
25 armhävningar
1 minut jägarvila
50 ryggböj
50 situps
samt några lyft med både de små hantlarna och några med den stora! B)

YEAH!!!!
Nu skall jag sova, har matteprov osv imorgon -.-

RSS 2.0