The End

hemma, efter en iskall och tårfylld promenad. Är så ledsen just nu, att jag inte vet vad jag skall göra, har slut på tårar. Jag känner mig tom...förkrossad...lämnad...

Jag kommer inte att vara mig själv på ett tag nu, kommer vara den där tysta killen som är i bakgrunden. Känns helt sjukt, overkligt är vad det är. Allt jag ser i mitt huvud är de lyckliga minnena jag har kvar, de spelas upp, fram och tillbaka.

Du var speciell, på alla sätt och vis. Din personlighet, de fakta att du faktiskt förstod dig på min humor, ditt utseénde, dina ögon, ditt hår, ditt leénde, ditt..ditt allt.

Jag kommer försöka glömma, det kommer inte gå, du kommer bestå i mitt huvud i en lång period frammåt.
Jag skall försöka vara glad, det kommer inte gå.
Jag skall försöka hålla hoppet om kärlek vid liv, men det kommer inte gå.

Om ni ursäktar mig så skall jag skriva dikter och lyssna på sorgsen musik så det sista kommer ut...



Du lever kvar i mitt inre...


Vackraste jag någonsin sett

Har precis sett klart filmen: Hachiko: A Dogs Story. 

Hörde talas om den från en kompis för inte så länge sedan, tittade på trailern och tyckte den såg sjukt bra ut. Laddade så småningom ned den och avvaktade lite med att titta på den.
Idag gjorde jag beslutet att titta på den vilket var det bästa beslut jag gjort, förutom att man då ska ha en flicka att kolla tillsammans med, men fuck that!

Filmen började lite segt och sådär, men det var det värt. För när de kom till den sista halvtimmen av filmen så släpptes tårar som bomber ned för min kind. Kunde inte sluta gråta, det var det vackraste jag sett...
Skulle lätt kunna påstå att detta var en av de bästa filmer jag sett och då är jag ändå ingen filmfantast. Sjukt bra var den i alla fall, rekommenderar den starkt. Fick även ut en massa sorg genom tårarna, så det var precis den rätta filmen för mig idag. D=

Nej nu är det på tiden att jag går och torkar bort tårarna, tjingeling!


Hachiko

Har bestämt mig att efter längtan och väntan, se filmen Hachiko ikväll. Jag såg trailern för någon vecka sen och det måste vara den sorgligaste filmen jag någonsin sett.
Lär gråta som ett barn, men det är bara skönt.
Säg vad ni vill om att det är larvigt >:( Jag skall se den och njuta!


Avskrivning

Dags att bara skriva ut sig lite grann, känner att jag behöver det. DEEPTALK WARNING

Jag har vissa problem, problem som det känns som om de bara etablerar sig för mig. Jag har för vana att göra fel val vid fel tlllfälle. Jag känner mig som en svag individ...
De senaste dagarna har jag haft den värsta magkänslan man kan ha.

Jag har inte kunnat leva normalt, på riktigt. Jag har vart bunden till mitt hjärta och blivit tvungen att handskas med problem efter problem. Jag må ha sett glad ut när jag är med folk eller något, men bakom mitt leende ligger smärta, smärta så grov att det faktiskt gör ont.
Jag har drömt mardrömmar, om dig, om & om igen. Jag dör, om & om igen. Känns sjukt.

Varför skall jag vara såhär? Varför har jag tendensen att alltid göra fel? Varför? Varför? Varför? 
Jag kan ställa en miljon frågor utan att få några svar. Allting snurrar i mitt huvud, scener spelas upp och försvinner. Gamla minnen dras upp, sorgsna minnen.
Men det är inget jag kan göra åt det än att sätta på det fejkade leendet och fortsätta vandra ned för livets gata, vandra, utan att försöka blicka bakåt...




Partaj i Älvsjö

OKej, here i am. Är hemma hos Matilda med någon Josefin + Felx o danne (Y) Vi sov kvar här igår då det inte gick några bussar hem, vilket turned out to be okej.

Igår var det väl skoj, kändes dock lite awkward att komma hit i början, alla kände alla, men vi kände ingen -.-
"Ey, mannen. Vad händer bror" Var ungefär det man hörde hela kvällen, alla kände verkligen alla...

Dock så blev allting snart mycket roligare då jag faktiskt lärde känna alla, jag fick flasha lite med mina pianoskills osv, mycket snart så hade jag en hel hög med nya vänner, roflmao. IM NOT FOREVER ALONE!!! HAALLELULJIA!!
Men nu skall vi åka till pizza hut tror jag, så vi får höras senare.

Tjingelingchingchong!

Disco

Yo, wazzap?!

Sitter och TAGGAR FETT INFÖR FEKKE, notrly. Jag, flex och danne skall väl eventuellt bort på disco, stencoolt.
Hinner ej skriva så mycket nu, och förlåt för den keffa uppdateringen - har känt mig väldigt dåligt till mods de senaste dagarna.. Tack för att ni förstår.

TJOTJATJITJU! 

Gåshud all the way



Seriöst, jag verkligen älskar denna!


Dagen i magen

Yo, precis gejmat lite black ops. Yoyoyo

Idag har jag var i skolan i cirkus 2 timmar, sjukt onödigt. Men vi hade gympa och det vill jag gärna inte missa. En flicka vid namn filippa höll lektionen, pretty gud.
Det roliga var det att vår gympasal är indelad i två olika delar, det är en stor...gardin (?) mellan de olika delarna. Och så var det så att vi skulle ha lugn gympa med typ lugn musik som vi skulle dansa i takt till, var väl sådär. Vi gjorde lite Tomas di Leva röresler osv. 

Helt plötsligt hör man från andra sidan av gardinen:
"3, 2, 1, GOOOO! *DUNTZDUNTZDUNTZDUNTZ*". Då har en annan grupp gympa på andra sidan av gardinen med typ Scooter & DJ Alligator som musik x) Det överröstade det mesta i vår lilla del av salen. hehe

13:45 anlände jag även till tandis då jag skulle gå på sån här tandkoll, det är kalasskönt och bara sitta i en stol medans folk typ ...rör vid en i ett tyst rum, det så avslappnade om man säger så O_o

Aja, nu skall jag väl...hitta på något kul, hoppas jag, tror jag.

Thingeling ching chong <3

Fyfan vad ni är grymma <3


I C U


Gör detta

Föresten. Här är en gentjänst för att domo var så snäll och gav mig midikeyboarden.

Tryck på denna länk och gör typ allt som det står... Det är för hans skull, det förtjänar han!
Länk:
http://steelseries.com/10/?CODE=HX4DKTKI

Jag hatar att rita.

Precis klar men engelskauppifterna, vi skulle göra en massa uppgifter om en bok vi läst. Det gick helt okej FÖRUTOM att man skulle rita en trailer (en trailer till en film alltså). En trailer som man tolkade boken.
Hur i helvete ska jag kunna göra det? Att säga åt mig att rita är ungefär som att säga till en pundare:
"Köp en Lamborghini..."
Han kan inte, eller hur? Om han inte är någon jävla lyxsuperpundare som kan flyga, det ser man dock inte varje dag.

Men nu är det så att jag var tvungen att rita för att jag inte vill ha något jävla G i engelska och det ser förjävligt ut... Jag är lite av en perfektionist, jag blir arg om jag gör något fel, och just nu känner jag för att riva skiten i stycken! O_O Fyfan. Så jag skrev detta på baksidan:
"Dimitra (vår lärare), Den här trailersaken var det dummaste jag någonsin sett. Jag kan varken rita eller komma på ideér. Du kan inte sänka mitt betyg bara för att jag har problem med detta, det är orättvist!" (På engleska dock)

Sablarns snabelsoppa också... Skit. Skall gå och spela lite CoD så jag blir glad, det har jag förtjänat... *tycker synd om mig själv*

Clothes all över the pläjjs

Oh, fy helvete vad jag måste städa.








(Om jag inte firrar någon mixer/cdspelare, så har jag ju alltid en på min t-shirt :$)


Trötthet

Amagad, tröttheten tar över mig fullständigt. Känner mig inte särskilt bra idag, dunno why.

Gick upp klockan 5:50, då jag var tvungen att sticka till skolan och kirra lite utskrifter osv, vi hade nämnligen skrivit en manus som skulle vara inne igår. Så jag, Simon Ejdertoft, kung över ingenting åkte tröttsamt till skolan efter 4 timmars sömn, kill.me.please.

Väl framme i skolan så var i stort sätt ingenting öppet, så jag fick be den vänliga receptionstanten att skriva ut åt mig. Det kaosade och ingenting fungerade då jag försökte skriva ut, en datortekniksnubbe etablerar då sig med en hjältelik mantel och räddar oss alla genom att skriva in en massa hemliga crackkoder i cmd'n. Han fixade det, vilken hjälte!

Med två minuter till godo, spinger jag med mina 15 sidor manus till svenskasalen och ber om ursäkt för min sena ankomst. Det verkade som om gud var på min sida, då jag faktiskt fick MVG på en inlämningsuppgift vi haft några dagar tidigare, phew.

Men som man bäddar får man ligga. Nu sitter jag här, trött som en alphahane som slagits mot de andra hanarna i en vildsvinsflock. *Gäääääääääääsp* Oherre...

VÄRLDENS BÄSTA BLOGG AMAGAD LIKZOM MED Z:A



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Klicka på den söta vovven för att komma vidare, om du inte fattade det!


roflmao.


KLADDKAKA

Klockan är 00:23, detta är ekot.
Nu har jag rockat så hårt på mitt keyboard så mina händer är helt slut...eller? Jag skall i alla fall upp om...vad blir det *tänker* 5 timmar. Det är nog dags att krypa till kojjs snart.

Jag avskyr tidiga skolmorrnar, fyfan! 8:30 liksom, då är ju jag inne i mina drömmars värld och rider på en ponny eller någgg...ey, fyfan vad sugen jag blev på kladdkaka, på tal om ingenting. Helt sjukt! Det bara slog mig, kladdkaka - FYfan vad gott det vore just nu. Skall fan döpa om titeln på det här inlägget till "kladdkaka" bara för att jag blev så sugen på det.

Okej, kom gärna över med en kladdkaka eller två så får du smaka . Vi åker upp till det blå, ja vi säger . Då får vi hoppas att att bussarna går så jag slipper , det skulle suga . Jag äger på att rimma, jag bra . Men nu skall jag lägga mig, läs bloggen - k!!

TACK DOMO!



Detta är mitt rum, eller... Min musikhörna rättare sagt. Börjar det inte likna en liten axwellstudio snart eller? roflmao.



Tack för gåvan, Domo. Jag älskar dig av hela mitt hjärta :'). Den här skönheten blev min idag, klockan 18:08.
Jag skall döpa den till....Pianis (?) och sköta om den som ett barn. <3 Tack igen, Domo.

(För er som inte ver vad det är, så är det en M-Audio Ozone. 25 keys Midi-keyboard eller ett...litet piano som skickar signaler in till datorn för er som inte förstod vad jag precis skrev. love it!)

Gå gärna in på hans youtube och stötta honom, det är han värd!
http://www.youtube.com/kriijs


Chillpilldilldrill

Yo, hello there, guten tag!

Har ej hunnit att uppdatera idag. Anledningar: Slutade klockan kvart över fyra, gick sedan till BK, tog väl bussen hemmåt runt halv 6. Stannade sedan i centrum och mötte upp chris som gav mig en gåva (som ni får se snart) som jag älskar honom för <3
Sedan kom jag hem, typ 45 min senare. Dhrubo Faraz har tjatat på mig att logga in på msn så jag kan hjälpa honom med FL, till slut hade jag tid och när jag äntligen skulle börja att titta på det han gjort så... *KRASHBOOMKUKKELIKU".

Nej det var inte en höna från yttre rymden som landade på mitt tak. Min dator krashade av överbelastning, den suger verkligen getpung. Så jag orkade inte med det längre, bajs.

Nice Coloures.



Rackarns rabarber, sikket långt hår jag hade... O_o
Aja, godnatt folks, läs bloggen everyday.


Kvällsprylar

Jajamensan, då var det dags att krypa till kojjs. Är rätt trött, acutally. Vi börjar dagen med ljudteknik imorgon klockan 10:20 om jag inte är heeelt ute och cyklar, vilket jag inte är för jag sitter på mitt rum.
Aja, men då är det dags för mina saker jag måste göra innan jag går och lägger mig:

  • Göra 100 situps,
  • Göra 20 - (såmångajagorkar) armhävningar,
  • Jag skall stå i jägarvila i 1 minut, 
  • Jag måste duscha,
  • Jag skall tvätta nyllet med en massa kemiska medel,
  • Jag skall borsta tänderna
  • och jag skall kolla på discovery channel

Detta gör jag regelbundet, varje kväll. Rätt jobbigt, men sjukt värt det!
Godnatt folk1!


It's going upwards



Hehehe, inte så jätteilla. Ni läsare förtjänar en applåd! *Applåd*


En hyllning till:



Melinda, en av de två bloggläsarna som inte lät min blogg dö med 0 läsare! <3333333333333333trea
Tack så hemskt mycket, hoppas du gillar bilden btw! :$


Tjejer som går på äldre killar

Brinn, säger jag bara. BRINN!
Att vissa av er tjejer går på betydligt äldre killar kan jag verkligen inte förstå, usch! Här snackar vi alltså om 3 - 6 år äldre.

Tjejerna säger såhär: "Men alltså, äldre killar är betydligt mycket mognare och så".
Vad de egentligen menar med det är att: "Men alltså, äldre killar har bil, de kan köpa ut till mig och mina vänner tycker det är fett cooooolt att min pojkvän är över 18."

Jag lovar att jag är minst lika "mogen" som en 18-åring, om de nu är så mogna. Ordet mogen är en definitionsfråga.
Om ni undrar varför jag är så anti-tjejersomgårpåäldrekillar så har jag en del dåliga erfarenheter av det, tyver.

Bussfolk

Hejsvejs på er alla, Simon Ejdertoft här igen - tro det eller ej.

Uppdateringen orkar jag inte ens prata om, skriver när jag har mycket på huvudet som jag tycker behövs skrivas ned helt enkelt. Jag kände nyss att det var på tiden att jag skrev lite!

Hur som helst, idag vill jag prata med er om: Bussfolk. Det finns många olika sortes bussfolk. Jag skriver en detaljerad beskrivning om några av dem nedan.

Sovaren
Som ni säkert förstår är detta den personen som alltid sover under bussresan. Jag kanske skulle kunna räknas in här då jag nästan alltid sover under bussturen.
Om man har otur så hamnar man bredvid en snarkande trötter under bussresan, ännu värre om personen är väldigt tjock och tar upp mer än 3/4-delar av sätet. Om jag hade suttit bredvid en sådan, hade jag nog hellre ställt mig upp.

Mobilprataren
"Hehehehe, var du hos Bengan igår eller, värsta partyt jag svär. Jag hade samlag med 13 killar på samma gång i hans pappas säng."
Ja, sådär kan det låta när man stöter på en mobilpratare under resan. Jag, personligen tycker det är sjukt jobbigt då man åker med en sådan, speciellt då de tuggar tuggummi och pratar omänskligt högt dessutom.
Sen finns det den speciella mobilprataren som pratar om sina problem och privata sexliv högt, så att det nästan hörs över hela bussen. Det avskyr jag, verkligen.
Jag vill verkligen inte höra om du sög snopp i sjuttioelva minuter igårkväll, eller om du legat med 5½ person, då den halva personen var en dvärg. Behåll det för er själva.

Förstöraren 
De kallas dem som bor på de här små hållplatserna som ingen vanligtvis går av vid. Tänk såhär:
Du har bråttom till stan, du tar första bästa buss som kommer. Det är mycket kö i trafiken, men du tror att du hinner bara bussen håller sig på vägen.
Du är nära en sådan där onödig, liten hållplats nu. Ingen har tryckt stopp än så länge, du kommer nog att hinna. Men sen hör man, i sista sekunden *DING* så är det någon liten sate som skall av vid den stationen. Och om det sker vid en liten busshållplats så brukar de ske på de andra små som kommer efter också, det är så. Det värsta är när man bara ser en person som kliver av vid de där mesiga hållplatserna. Hatar när det går av folk vid varje station.

Satsaren
Detta kan misstolkas, gör det dock inte. Satsaren är den person som reser sig upp från sitt säte precis när dörrarna öppnas. Det är så SJUKT jobbigt, speciellt om de sitter en bit från dörren. Sen så står de där och skriker på busschauffören att öppna dörrarna, bara för att de reste sig upp för sent, som om det vore chaufförens fel. Man ställer sig upp i god tid för FA-AN!

Friluftaren
Den personen som verkar ha 10000 stycken väskor med sig. Självklart uppenbarar denna karaktär sig, ENDAST när bussen behöver dem som minst - när det är fullt. De kommer in och skall trängas och ojojoj vad fullt det blev. Du får en jävla väska som luktar unken banan i nyllet, fy farao! Lämna era väskor hemma!

Mamman
Barnvagnar...på bussen... Fy helvete säger jag bara.
Man har sin sköna plats, i mitten där vid mellersta utgången, bussen är smockfull och du lyssnar på musik. Sen stannar bussen och två jävla barnvagnsmammor skall på, det scenariot är hemskt. Man får resa på sig, le lite fejkat för att visa att man inte alls är irriterad på att de tvingar alla att tränga ihop sig ännu mer. Detta gäller även handikappade i rullstol, dock har jag mycket mer empati för dem.

Klassen
En barnklass med femtioelva barn som skall på bussen. Hemskt. De snorar och skriker och gråter och tjatar och pratar och helt enkelt finns där. För jävligt är vad det är, för jävligt! Åk på utflykt till skolgården istället för någon jävla naturpark, ungar!


Så, det var nåra av de karaktärerna.
Tjingeling för nu!


RSS 2.0