Valborg part 1 (FÖRSENAT :@)

Vaknar upp klockan 12 efter fredagens kaos med tunnelbaneåkade fram och tillbaka, känner kärlek i luften, det är valborgsafton!
Familjen har redan åkt till Gröna Lund då min mors arbete (Bravida) har hyrt pläjjset. Jag skall pallra mig dit med Felix & Emil så fort jag gjort mig iordning!

Solen strålar ute och vädret är kalas, jag tar ut min mes till hund på en promenad innan pojkarna kommer (Mysfarbror). När de väl kommer, runt 1 så ser jag genast hur vädret blir sämre? O_o Det håller på att bli ett riktigt fulväder som jag kallar det.
Fulväder är när det är grått och trist och allting ser så jävla fult ut, helt sjukt. Fulväder kan göra så den finaste blomma ser ut som en hög med skit!! :@ JÄVLA FULVÄDER!

Nåväl, väl nere på busshållplatsen mot stan så inser jag att det också börjar bli kallt, jag hade bara på mig ett par jeans, en t-shirt och någon form av slipovertröja.
"Helvete" tänker jag. Skulle denna dag som börjat så otroligt bra sluta förjävligt!!11 :@

Vi snabbspolar lite och dyker upp vid färjan över till andra sidan (GRÖNAN!!), klockan är nu cirkus halv 2? O_o
Helt random börjar en kör av manliga män i kostym sjunga någon form av allsång, kunde inte hålla mig för skratt, MEN DET LÄT SKITBRA! :@ De sjöng säkert i cirkus 10 minuter? SKITSAMMA!

Inne på grönan hade mitt humör sjunkit från 100% (sol, värme, bra väder och höga förhoppningar) till ungefär 5% (FULVÄDER, KALLT, BLÅSIGT, EN JÄVLA MASSA FOLK)

Det var så förbannat med folk, jag hade hoppats på att det var lite ödsligt tomt så att man kunde åka en attraktion, sedan springa runt igen och slippa kö och åka igen. Men så var det INTE! Man fick fan trängas och stånkas och ...blabllab DÖ! FUCK YOU BRAVIDA! :@

Orkar inte skriva om hela grönan upplevelsen, så jag skriver i punkform istället!

1. Jag lyckades övervinna min skräck för lustigahusettrapporna, ni vet de elektriska. WOHO, WINNING!
2. Jag och Felix vann Magic Sand på en "Vinst varje gång"
3. Jag stod och spelade häftiga gitarrsolon på min luftgitarr vid scenen då en liten pojke kommer och battlar mig på guitarbattle, han tog hem det! (Han var inte asiat)
4. Stod i 30 minuters kö för en 200kronorspizza som inte var värd ett smack!
5. Åkte totalt 5 gånger.
6. Jag och Flex åkte kärlekstunneln i brist på fantasi, i slutet togs ett jättesött (HAHAhaha) kort när jag ligger ner och "sover" i hans famn och han pussar godnatt på mitt huvud. Inte bara det, för att saken ännu roligare så skrev han ut den bilden på en T-shirt. Om du ser en grabb i en svart t-shirt med en kärleksfull bild på, så är det han! :@
7. När jag skriver det här äter jag på ett äpple!!!

Jaja, till slut blev allt bra (runt 30 minuter före stängningsdags), jag köpte mig en remm och taggade till inför feEKEkekekeKEk på KVäll1!!!!!!111111111


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0